Kongres 2013‎ > ‎

Prijavnica

 
↓ Prijavnica je na dnu strani ... Prosimo, da pred izpolnjevanjem preberite navodila. 

Na slovenski slavistični kongres v Novi Gorici (3.–5. 10. 2013) se lahko prijavite najpozneje do 29. septembra 2013. Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo.

Nagrajenci, referenti, vabljeni udeleženci okroglih miz, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo spodnjo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve. V ustrezni rubriki izberite možnost "sem gost, zato oproščen kotizacije". Letos društvo kongresnim gostom (z izjemo častnih članov) ne more plačati bivanja v hotelu, zato prosimo, da si pravočasno prenočišče priskrbite sami (glejte rubriko NASTANITEV na kongresnih spletnih straneh).

Navodila za izpolnjevanje

Vnesite zahtevane podatke, skrbno preverite vnesene podatke in nato kliknite gumb "Oddaj" na dnu obrazca. Rubrike, označene z rdečo zvezdico, so obvezne (če jih ne boste izpolnili, prijava ne bo oddana, sistem pa vas bo napotil na mesto, kjer je šlo kaj narobe)! Po uspešno oddani prijavi boste na zaslonu zagledali potrditveno sporočilo.

Kotizacija

Na podlagi oddane prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Kotizacijo morate poravnati v roku pet dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa. Plačilo kotizacije nakažite na TRR Slavističnega društva Slovenije 0208 3001 8125 980 pri Novi Ljubljanski banki (IBAN: SI56 0208 3001 8125 980, SWIFT-BIC: LJBASI2X – za plačila iz tujine).

Vrste kotizacij

Dvodnevna kotizacija
Na letošnji kongres z lanskimi cenami! Kotizacija za oba dneva (četrtek in petek) znaša 110 € za člane slavističnih društev in 160 € za nečlane. Neposredno na kongresu v gotovini poravnana kotizacija pa bo znašala 160 € za člane slavističnih društev in 210 € za nečlane.

Enodnevna kotizacija
Enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) znaša 55 € za člane slavističnih društev in 80 € za nečlane. Neposredno na kongresu v gotovini poravnana enodnevna kotizacija pa bo znašala 80 € za člane slavističnih društev in 110 € za nečlane.

Za vrsto kotizacije se morate odločiti že na spodnji prijavnici na kongres. Ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s člansko kotizacijo pa še potrdilo o pravočasno (najkasneje do 20. septembra 2013) plačani članarini za leto 2013.

Predstavitelji knjig in projektov niso kongresni gostje in morajo, če želijo v petek, 4. 10. 2013, izvesti svojo predstavitev, za drugi kongresni dan (petek) plačati znižano kotizacijo v višini 40 €.

Dvodnevna kotizacija vključuje:

1) prost vstop na kongresne lokacije v četrtek in petek;
2) kongresno gradivo (vrečka, kongresni zbornik, darilna knjiga, brošura s kongresnim programom, mapa, blok, pisalo, turistično gradivo);
3) kavo, pijačo in pecivo med odmori;
4) v četrtek zvečer ogled kulturne predstave, po predstavi pogostitev;
5) izlet po Vipavi v četrtek in po Novi Gorici v petek popoldan;
6) slavnostno večerjo z glasbo v petek zvečer;
7) možnost pridobitve potrdila ZRSŠ (udeleženci petkovega kongresnega dogajanja, zaposleni v vzgoji in izbraževanju, boste s potrjeno prisotnostjo na petkovem delu kongresa lahko pridobili 0,5 točke za napredovanje).

Dvodnevna kotizacija ne vključuje:

1) kosil v četrtek in petek (dobili boste seznam restavracij in lokalov bližini kongresne lokacije, da boste lahko kosili v lastni režiji);
2) sobotne ekskurzije z zaključnim kosilom (zainteresirani boste zanjo doplačali na kongresu).


Enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) vključuje:

1) prost vstop do kongresnih lokacij tisti dan, za katerega je bila plačana kotizacija;
2) kongresno gradivo (vrečka, kongresni zbornik, darilna knjiga, brošura s kongresnim programom, mapa, blok, pisalo, turistično gradivo);
3) kavo, pijačo in pecivo med odmori tisti dan, za katerega je bila plačana kotizacija;
4a) kotizacija za četrtek vključuje popoldanski sprehod po Vipavi in večerni ogled kulturne predstave (s pogostitvijo po predstavi);
4b) kotizacija za petek pa vključuje možnost pridobitve potrdila ZRSŠ (udeleženci petkovega kongresnega dogajanja, zaposleni v vzgoji in izbraževanju, boste s potrjeno prisotnostjo lahko pridobili 0,5 točke za napredovanje), petkov popoldanski izlet po Novi Gorici in petkovo slavnostno večerjo z glasbo;

Enodnevna kotizacija ne vključuje:

1) vstopa do kongresnih lokacij in spremljevalnih aktivnosti na dan, za katerega ni bila plačana kotizacija;
2) kosil v četrtek in petek (dobili boste seznam restavracij in lokalov bližini kongresne lokacije, da boste lahko kosili v lastni režiji);
3) sobotne ekskurzije z zaključnim kosilom (zainteresirani boste zanjo doplačali na kongresu).


Za ostale informacije smo vam na voljo:
— za podatke o računih in plačilu kotizacij: Računovodstvo Kenda d. o. o. Radovljica, Ljubljanska cesta 3, 4240 Radovljica, Slovenija; e-pošta helena.kenda@siol.net, tel. 04 / 5320 180, 04 / 5320 182 in mobilnik 041 874 562.
— kontaktna oseba za vprašanja v zvezi s kongresnim programom: Petra Jordan, jordan.petra@gmail.com, mobilnik 031 868 288,
— Kontaktna oseba Slavističnega društva Nova Gorica (za vsa vprašanja o spremljevalnem programu kongresa in o nastanitvah v hotelih): Ernesta Dejak Furlan, ernesta.furlan@scng.si.
 

 


Če zgoraj ne vidite izpisane prijavnice, je tu
NEPOSREDNA POVEZAVA DO PRIJAVNICE
Nazadnje posodobljeno 23. 9. 2013.
Comments