Kongres 2016‎ > ‎

Prijavnica

VSE O KOTIZACIJI IN PRIJAVI NA KONGRES
↓ Prijavnica je na dnu strani ... Prosimo, da pred izpolnjevanjem preberite navodila. 
Na slovenski slavistični kongres v Ljubljani (23. 9. 2016) se lahko prijavite najpozneje do 19. septembra 2016. Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Nagrajenci, referenti, vabljeni udeleženci okrogle mize, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije in člani Študentske sekcije društva s plačano študentsko članarino so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo spodnjo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve (v ustrezni rubriki naj izberejo možnost "sem gost, zato oproščen kotizacije").


Navodila za izpolnjevanje
Vnesite zahtevane podatke, skrbno preverite vnesene podatke in nato kliknite gumb "Oddaj" na dnu obrazca. Rubrike, označene z rdečo zvezdico, so obvezne (če jih ne boste izpolnili, prijava ne bo oddana, sistem pa vas bo napotil na mesto, kjer je šlo kaj narobe)! Po uspešno oddani prijavi boste na zaslonu zagledali potrditveno sporočilo.


Kotizacija
Na podlagi oddane prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Kotizacijo morate poravnati v roku treh dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa. Plačilo kotizacije nakažite na TRR Slavističnega društva Slovenije 0208 3001 8125 980 pri Novi Ljubljanski banki (IBAN: SI56 0208 3001 8125 980, SWIFT-BIC: LJBASI2X – za plačila iz tujine).


Vrste kotizacij
Kotizacija z vključeno večerno slavnostno pogostitvijo v prostorih Društva slovenskih književnih prevajalcev znaša 35 EUR za člane in 40 EUR za nečlane slavističnih društev, kotizacija brez vključene slavnostne pogostitve pa 25 EUR za člane in 35 EUR za nečlane.

Za vrsto kotizacije se morate odločiti že na spodnji prijavnici na kongres. Ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s člansko kotizacijo pa še potrdilo o pravočasno (najkasneje do 16. septembra 2016) plačani članarini za leto 2016.

Dražja kotizacija vključuje: 1) prost vstop na kongresne lokacije; 2) kongresno gradivo (kongresna mapa, kongresni bilten Slavističnega društva Slovenije, blok, pisalo); 3) kavo, pijačo, pecivo, kanapeje in sadje med dopoldanskim premorom; 4) slavnostno večerno pogostitev v prostorih Društva slovenskih književnih prevajalcev. Kotizacija ne vključuje kosila.

Cenejša kotizacija (25 za člane oziroma 35 za nečlane) ne vključuje slavnostne večerne pogostitve v prostorih Društva slovenskih književnih prevajalcev, vključuje pa vse ostalo iz dražje kotizacije.


Za ostale informacije smo vam na voljo:
— za podatke o računih in plačilu kotizacij: ga. Marjeta Triler, Alma, d. o. o., Kidričeva 66b, 4220 Škofja Loka, telefon 04 51 53 760, 041 741 544, faks 04 51 53 761, e-pošta: info@almadoo.com, polona@almadoo.com, http://www.almadoo.com/.
— kontaktna oseba za vprašanja v zvezi s kongresnim programom: Petra Jordan, jordan.petra@gmail.com, mobilnik 031 868 288.NA ZAČETNO STRAN
Comments