Kongres 2018‎ > ‎

Prijavnica 2018

Na slovenski  slavistični kongres v Vidmu (27.—29. 9. 2018) se lahko prijavite najpozneje do 18. septembra 2018. Na podlagi prijavnice boste prejeli račun s položnico – nalogom za plačilo. Referenti, vabljeni udeleženci okrogle mize, predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Slavističnega društva Slovenije so kongresni gostje in ne plačajo kotizacije. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo spodnjo prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve (v ustrezni rubriki naj izberejo možnost "sem gost, zato oproščen kotizacije"). Prosimo, da za prenočišče poskrbite sami.


Navodila za izpolnjevanje   

Vnesite zahtevane podatke, preverite vnesene podatke in nato kliknite gumb "Oddaj prijavnico" na dnu obrazca. Rubrike, označene z rdečo zvezdico, so obvezne (če jih ne boste izpolnili, prijava ne bo oddana)! Po uspešno oddani prijavi boste na zaslonu zagledali potrditveno sporočilo.    


Vrste kotizacij

Dvodnevna kotizacija (četrtek in petek) znaša 110 EUR za člane in 160 EUR za nečlane slavističnih društev, enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) pa (po novem) 60 EUR za člane in 90 EUR za nečlane. Celodnevna ekskurzija v Rezijo in Benečijo (Beneško Slovenijo) stane 40 EUR, prijave nanjo sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Za vrsto kotizacije se morate odločiti že na spodnji prijavnici na kongres. Ob prihodu na kongres boste predložili potrdilo o plačilu kotizacije, tisti s člansko kotizacijo pa še potrdilo o pravočasno (najkasneje do 1. septembra 2018) plačani članarini za leto 2018.

Dvodnevna kotizacija vključuje: 1) prost vstop na kongresne lokacije; 2) kongresno gradivo (kongresna vrečka, brošura s programom, kongresni zbornik, turistično gradivo); 3) kavo in pijačo med odmori; 4) četrtkovo pogostitev po literarnem večeru in petkovo slavnostno večerno večerjo. Kotizacija ne vključuje kosil.

Enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) vključuje: 1) prost vstop na kongresne lokacije za izbrani kongresni dan; 2) kongresno gradivo (kongresna vrečka, brošura s programom, kongresni zbornik, turistično gradivo); 3) kavo in pijačo med odmori za izbrani kongresni dan; 4) četrtkovo pogostitev pred literarnim večerom ali petkovo slavnostno večerno večerjo. Kotizacija ne vključuje kosila.

Na podlagi oddane prijavnice boste prejeli račun s položnico - nalogom za plačilo. Kotizacijo morate poravnati v roku treh dni, na položnici pa morate označiti številko prejetega računa. Plačilo kotizacije nakažite na TRR Slavističnega društva Slovenije 0208 3001 8125 980 pri Novi Ljubljanski banki (IBAN: SI56 0208 3001 8125 980, SWIFT-BIC: LJBASI2X  - za plačila iz tujine). 


Kontakt

Za ostale informacije smo vam na voljo:
— za podatke o računih in plačilu kotizacij: ga. Marjeta Triler, Alma, d. o. o., Kidričeva 66b, 4220 Škofja Loka, telefon 04 51 53 760, 041 741 544, faks 04 51 53 761, e-pošta: info@almadoo.com, polona@almadoo.com, http://www.almadoo.com/.
— kontaktna oseba za vprašanja v zvezi s kongresnim programom: Petra Jordan, jordan.petra@gmail.com, mobilnik 031 868 288.


Če spodaj ne vidite prijavnega formularja, kliknite to neposredno povezavo do prijavnice (odprla se bo v novem oknu brskalnika).


Online contact and registration forms from Wufoo.

Nazaj na začetno stran kongresa?
Comments