Prijavnica na slovenski slavistični kongres v Novem mestu – Zveza društev Slavistično društvo Slovenije

Prijavnica na slovenski slavistični kongres v Novem mestu

Prizorišče kongresa 

Slovenski slavistični kongres 2019 z naslovno temo Slovenski jezik in njegovi sosedje bo potekal od 3. do 5. oktobra 2019, in sicer v četrtek in petek, 3. in 4. oktobra, v prostorih Šolskega centra Novo mesto (Šegova ulica 112, SI–8000 Novo mesto), v soboto, 5. oktobra, pa bo na programu strokovna ekskurzija na Reko in v Gorski kotar (Hrvaška).

Elektronska prijava na kongres na domači strani zveze društev

Na kongres se prijavimo na domači strani Zveze društev Slavistično društvo Slovenije https://zdsds.si/kongres/prijavnica-kongres-2019, in sicer najpozneje do 15. septembra 2019.

Vrste kotizacij

Dvodnevna kotizacija (četrtek in petek) znaša 110 evrov za člane in 160 evrov za nečlane pokrajinskih slavističnih društev oz. zveze društev. Dvodnevna kotizacija vključuje: 1) prost vstop na kongresne lokacije; 2) kongresno gradivo (kongresna vrečka, brošura s programom, kongresni zbornik, turistično gradivo); 3) kavo in pijačo med odmori za oba dneva; 4) četrtkovo vožnjo s splavom po Krki s prigrizkom in petkovo slavnostno večerjo v gostišču Loka ob Krki. Kotizacija ne vključuje kosil, za kateri poskrbimo sami.Enodnevna kotizacija (četrtek ali petek) znaša 60 evrov za člane in 90 evrov za nečlane pokrajinskih slavističnih društev oz. zveze društev. Enodnevna kotizacija vključuje: 1) prost vstop na kongresne lokacije za izbrani kongresni dan; 2) kongresno gradivo (kongresna vrečka, brošura s programom, kongresni zbornik, turistično gradivo); 3) kavo in pijačo med odmori za izbrani kongresni dan; 4) četrtkovo vožnjo s splavom po Krki s prigrizkom ali petkovo slavnostno večerjo. Kotizacija ne vključuje kosila, za katero poskrbimo sami.Celodnevna strokovna ekskurzija na Reko in v Gorski kotar (Hrvaška) stane 40 evrov. Prijave nanjo sprejemamo do zapolnitve prostih mest (predviden je en avtobus za 50 udeležencev).Za vrsto kotizacije se morate odločiti že na spodnji elektronski prijavnici na kongres. Položnice za kotizacije bomo pošiljali po kongresu.

Kdo je oproščen kotizacije?

Kotizacije so oproščeni gostje, tj. predsedniki pokrajinskih društev in častni člani Zveze društev Slavistično društvo Slovenije, nastopajoči z referatom in vabljeni udeleženci okroglih miz ter člani Študentske sekcije. Kljub temu pa pričakujemo, da izpolnijo elektronsko prijavnico in nam s tem olajšajo organizacijo prireditve; v ustrezni rubriki naj izberejo možnost »Na kongresu sem gost (brez plačila kotizacije)« oziroma »Na kongresu nastopam z referatom oz. s prispevkom na okrogli mizi (brez plačila kotizacije)«.Celodnevna strokovna ekskurzija na Reko in v Gorski kotar je plačljiva za vse udeležence, tudi tiste, ki so sicer oproščeni plačila kotizacije.

Navodila za izpolnjevanje elektronske prijavnice

V elektronsko prijavnico vnesemo zahtevane podatke, jih preverimo in nato kliknimo gumb »Oddaj prijavnico« na dnu obrazca. Rubrike, označene z rdečo zvezdico, so obvezne (če jih ne boste izpolnili, prijava ne bo oddana)! Po uspešno oddani prijavi boste na zaslonu zagledali potrditveno sporočilo.Na podlagi pravilno izpolnjene in uspešno oddane elektronske prijavnice bomo na podani naslov plačnika prejeli račun za plačilo kotizacije. Kotizacijo moramo poravnati najkasneje do 1. oktobra 2019. Plačilo kotizacije nakažemo na transakcijski račun (TRR) Zveze društev Slavistično društvo Slovenije pri Novi Ljubljanski banki. Podatki so naslednji:Nova Ljubljanska banka d. d. Trg republike 2 SI–1000 Ljubljana SlovenijaTRR: 0208 3001 8125 980 IBAN: SI56 0208 3001 8125 980 SWIFT-BIC: LJBASI2X (za plačila iz zamejstva in tujine)

Prenočišče

Za prenočišče poskrbimo sami.

Kontakt

Za ostale informacije smo vam na voljo: — za podatke o računih in plačilu kotizacij: ga. Marjeta Triler, Alma, d. o. o., Kidričeva 66b, SI–4220 Škofja Loka, Slovenija; telefon: (00386) (0)4 51 53 760, (00386) (0)41 741 544, faks (00386) (0)4 51 53 761, e-pošta: info@almadoo.com, polona@almadoo.com. — za vprašanja v zvezi s kongresnim programom se obrnite na predsedstvo ZDSDS na kongresni naslov slavisticni.kongres@zdsds.si.

Elektronska prijavnica

[Prijava po izteku roka ni več mogoča] 
Scroll to Top